Inscripcions temporada 2022-2023

JUGADORS ACTUALS

Per formalitzar la inscripció com a jugador/a del Club Bàsquet Coll la temporada 2022-2023, cal que empleneu el formulari de confirmació de plaça per informar de la vostra continuïtat.

De mini fins a sènior, la inscripció es completarà amb la confirmació de la fitxa federativa que us farem arribar a finals de juliol.

NOUS JUGADORS

Si estàs interessat en jugar al nostre club, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@cbcoll.cat i t’informarem sobre la disponibilitat dels equips.

CONFIRMACIÓ DE PLAÇA JUGADORS ACTUALS

Els jugadors i jugadores del CB Coll cal que empleneu aquest formulari per confirmar la vostra continuïtat al club la temporada 2022-2023

INSCRIPCIÓ PER A NOUS JUGADORS

Per formalitzar la inscripció com a nou jugador del club, pots emplenar el següent formulari. Recorda que has d’haver contactat prèviament amb nosaltres per conèixer la disponibilitat dels diferents equips.

COMPRA D'EQUIPACIONS

Podeu fer la compra de les equipacions oficials del club en aquest enllaç. Recordeu que cal consultar amb els entrenadors i/o coordinadors el vostre número de dorsal abans de fer la compra.

ALTRES INFORMACIONS:

  • El CB COLL és una entitat homologada per l’Ajuntament de Barcelona, podreu demanar la ​​Beca per activitats esportives extraescolars a partir del mes de setembre.  Les famílies  a les quals que se’ls atorga beca hauran d’abonar les quotes mensuals des del principi de temporada fins a igualar la resta de la quantitat que no cobreix la subvenció. Us informarem dels documents​ a presentar i les ​dates de presentació.
  • En el cas de demanar la baixa voluntària, s’haurà de pagar totes les quotes fins a final de temporada.
  • Els equips han de tenir un mínim de 12 jugadors/es. Amb menys jugadors/es​,​ el Club decidirà si inscriu l’equip. En cas negatiu, es retornarà la quota d’inscripció.

Per a qualsevol dubte, envieu un correu a info@cbcoll.cat