Inscripcions temporada 2023-2024

JUGADORS ACTUALS

Per formalitzar la inscripció com a jugador/a del Club Bàsquet Coll la temporada 2023-2024, cal que empleneu el formulari de confirmació de plaça per informar de la vostra continuïtat.

De mini fins a sènior, la inscripció es completarà amb la confirmació de la fitxa federativa que us farem arribar a finals de juliol.

JUGADOR NOUS

Si vols formar part del Club Bàsquet Coll, contacta amb nosaltres per conèixer la disponibilitat dels equips.

Email de contacte: info@cbcoll.cat

Coordinadora escola de bàsquet i equips en formació (fins l’any 2010): Carla Fernández (683 479 482)

Coordinador equips grans (2009 fins a sènior): Joan Padró (687 555 101)

 

CONFIRMACIÓ DE PLAÇA PER ALS JUGADORS ACTUALS

Els jugadors i jugadores del CB Coll cal que empleneu aquest formulari per confirmar la vostra continuïtat al club la temporada 2022-2023

INSCRIPCIÓ PER A NOUS JUGADORS

Per formalitzar la inscripció com a nou jugador/a del club, pots emplenar el següent formulari. Recorda que has d’haver contactat prèviament amb nosaltres per conèixer la disponibilitat dels diferents equips.

COMPRA D'EQUIPACIONS

Podeu fer la compra de les equipacions oficials del club en aquest enllaç. Recordeu que cal consultar amb els entrenadors i/o coordinadors el vostre número de dorsal abans de fer la compra.

IMPORTANT
Si durant la temporada un jugador/a decideix deixar l’activitat de bàsquet s’haurà d’abonar la totalitat de l’import pendent de pagament.
A principis de temporada es fa un pressupost pensant en les quotes que cadascú paga i es facilita a les famílies poder fer el pagament en 10 mensualitats per no haver-ho de en una sola vegada.  El fet de no comptar amb les quotes previstes inicialment suposa un cost extra pel club i de vegades ens impossibilita fer les accions que teníem previstes.
Per tant, us demanem el màxim compromís, comprensió i diàleg en cas que decidiu abandonar l’activitat.
BEQUES
El Club Bàsquet Coll és una entitat esportiva homologada  l’Ajuntament de Barcelona per a la pràctica esportiva en horari extraescolar.

 

Creativament 2017