Inscripcions temporada 2024-2025

JUGADOR NOUS

Si vols formar part del CB COLL com a jugador/a la temporada 2024-2025, contacta amb nosaltres per conèixer la disponibilitat dels equips enviant un correu a info@cbcoll.cat o contactant directament amb els coordinadors.

Coordinació d’Escoleta de Bàsquet i equips en formació (premini fins a infantil)

Carla Fernández – 683 47 94 82

Coordinació d’Equips Grans (Cadet fins a sènior)

Joan Padró – 687 555 101

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ NOUS JUGADORS

Per formalitzar la inscripció com a nou jugador/a del club, pots emplenar el següent formulari. Recorda que has d’haver contactat prèviament amb nosaltres per conèixer la disponibilitat dels diferents equips.

EQUIPACIONS

Les equipacions oficials del Club Bàsquet Coll es compren a través del web del nostre proveïdor WINTYM.

En motiu del 50è aniversari del CB Coll l’any 2025, en aquests moments estem en procés de renovació de les equipacions per la temporada 2024-2025.

Per aquest motiu no és possible comprar equipacions al web de Wintym en aquests moments.

Properament us informarem del nou disseny i s’activarà la compra online.

Recordeu que cal consultar amb els entrenadors i/o coordinadors el vostre número de dorsal abans de fer la compra de les equipacions.

BEQUES

El Club Bàsquet Coll és una entitat homologada per l’Ajuntament de Barcelona per a la pràctica esportiva en edat escolar.

El El mes de setembre s’obre el termini per a la sol·licitud de subvencions per a la pràctica esportiva. Quan rebem la informació de l’Ajuntament per a la temporada 2024-2025 us informarem per correu electrònic dels requisits i tràmits per gestionar-la.

 

Kallípolis, Sincro Barcelona, Kallipolis, Kalli, Natació Sincronitzada, Sincro Barcelona