TORNEIG 3×3

Descarrega tota la informació

Torneig cbcoll 3x3

El pròxim dia 17 de juny la comissió de festes del barri del Coll i el Club Bàsquet Coll organitzen un 3×3 de bàsquet en motiu de la festa major del barri. Horari De 10h del matí a 17h (la finalització del torneig dependrà del nombre inscrit d’equips, però mai acabarà després de les 17h).

Una setmana abans de la competició us enviarem els horaris de partits de cada equip. Inscripcions Les inscripcions es realitzaran del 16 al 31 maig, ambdós inclosos via web. Per inscriure’s s’haurà d’anar a la pàgina web cbcoll.cat, entrar en la pestanya inscripció al 3×3 i omplir el formulari d’inscripció.

Un cop omplert el formulari, us enviarem un número de compte per pagar la quota d’inscripció. Un cop pagada la quota ja estareu formalment apuntats al 3×3. Quotes La quota d’inscripció serà de 6 euros per persona. 18 euros en total en els equips de tres jugadors i 24 en els equips de quatre.

L’organització facilitarà una samarreta per cada jugador/a. Cada equip tindrà un color diferent per diferenciar-se del rival. Aquesta samarreta està inclosa en el preu de la inscripció.

L’organització disposarà d’una assegurança de responsabilitat civil. Aquesta pòlissa està inclosa en el preu de la inscripció. En cas de lesió, el jugador/a haurà d’anar a la seva mútua privada o seguretat social.

Hi haurà cinc categories: – Menuts (de 2006 a 2008) – Mitjans Masculí o Mixtes (de 2002 a 2005) – Mitjans Femení (de 2002 a 2005) – Sènior Masculí o Mixtes (de 2001 a …) – Sènior Femení (de 2001 a …) L’organització pot modificar o anular una categoria depenent del nombre d’inscrits.