Inscripcions temporada 2022-2023

JUGADORS ACTUALS

Per formalitzar la inscripció com a jugador/a del Club Bàsquet Coll la temporada 2022-2023, cal que empleneu el formulari de confirmació de plaça per informar de la vostra continuïtat.

De mini fins a sènior, la inscripció es completarà amb la confirmació de la fitxa federativa que us farem arribar a finals de juliol.

NOUS JUGADORS

Si estàs interessat en jugar al nostre club, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@cbcoll.cat i t’informarem sobre la disponibilitat dels equips.

CONFIRMACIÓ DE PLAÇA JUGADORS ACTUALS

Els jugadors i jugadores del CB Coll cal que empleneu aquest formulari per confirmar la vostra continuïtat al club la temporada 2022-2023

INSCRIPCIÓ PER A NOUS JUGADORS

Per formalitzar la inscripció com a nou jugador del club, pots emplenar el següent formulari. Recorda que has d’haver contactat prèviament amb nosaltres per conèixer la disponibilitat dels diferents equips.

ALTRES INFORMACIONS:

  • ​EQUIPACIONS: Us informarem properament d’on podrà realitzar-se la compra d’equipacions.
  • El CB COLL és una entitat homologada per l’Ajuntament de Barcelona, podreu demanar la ​​Beca per activitats esportives extraescolars a partir del mes de setembre.  Les famílies  a les quals que se’ls atorga beca hauran d’abonar les quotes mensuals des del principi de temporada fins a igualar la resta de la quantitat que no cobreix la subvenció. Us informarem dels documents​ a presentar i les ​dates de presentació.
  • En el cas de demanar la baixa voluntària, s’haurà de pagar totes les quotes fins a final de temporada.
  • Els equips han de tenir un mínim de 12 jugadors/es. Amb menys jugadors/es​,​ el Club decidirà si inscriu l’equip. En cas negatiu, es retornarà la quota d’inscripció.

Per a qualsevol dubte, envieu un correu a info@cbcoll.cat