Inscripcions temporada 2020-21

INSCRIPCIONS ON-LINE 2020-21

Per a nous jugadors al club, contacteu a inscripcions@cbcoll.cat  i us informarem de les places disponibles per la temporada 2020-2021

QUOTES 2020-21

HORARIS ENTRENAMENTS 2020-21

HORARIS PARTITS 2020-21

Per aquells que no pugueu fer la inscripció On-line (opció recomanada per facilitar la feina administrativa) i l’hagueu de fer en paper, us els podeu descarregar aquí i entregueu-lo als coordinadors.

INSTRUCCIONS INSCRIPCIONS

FORMULARI INSCRIPCIÓ MANUAL

SEPA DE DADES BANCÀRIES

FULL SOL·LICITUD DE LLICÈNCIA 2020-21


CENTRES ON LES CERTIFICACIONS MÈDIQUES (Només per a nous jugadors/es)

ALTRES INFORMACIONS:

  • ​Podeu consultar el protocol de mesures COVID-19 que seguim des del nostre club aquí.
  • Podeu consultar el protocol d’accés als partits aquí (darrera actualització 04/05/2021)
  • ​La compra de l’equipació la podeu fer directament a l’empresa Scoretech a través de l’enllaç: http://www.scoretech.es/store/CBCOLL  . Pregunteu a l’entrenador el vostre número de dorsal. L’equipació ​e​s lliurarà al jugador/a al mateix club en el termini indicat.
  • El C.B.COLL és una entitat homologada per l’Ajuntament de Barcelona, podreu demanar la ​​Beca per activitats esportives extraescolars a partir de setembre.  En el cas de les famílies que se’ls atorga la beca, hauran d’abonar les quotes mensuals des del principi de temporada, fins a igualar la resta de la quantitat que no cobreix la subvenció. Ja us informarem dels documents​ a presentar ​i ​les ​dates de presentació.
  • En el cas de demanar la baixa voluntària, s’haurà de pagar totes les quotes fins a final de temporada.
  • Els equips han de tenir un mínim de 12 jugadors/es. Amb menys jugadors/es​,​ el Club decidirà si inscriu l’equip. En cas negatiu, es retornarà la quota d’inscripció.

Per a qualsevol dubte, envieu un correu a: inscripcions@cbcoll.cat

o truqueu a 626123404 (fins infantil 2005) o 687555101 (a partir de cadet)