Inscripcions temporada 2019-20

INSCRIPCIONS ON-LINE

Per a nous jugadors al club, contacteu a info@cbcoll.cat  i us informarem de les places disponibles per la temporada 2019-2020

QUOTES 2019-2020

 

HORARIS ENTRENAMENTS

HORARIS PARTITS

Per aquells que desitgeu fer la inscripció en paper, us els podeu descarregar aquí i entregueu-lo al coordinador/a o a la Bústia ​Blanca​  del C.B. COLL, que trobareu a​ la sala de reunions ​de la Pista Poliesportiva “Creueta del Coll”, C/Castellterçol, s/n, 08023 Barcelona.

INSTRUCCIONS INSCRIPCIONS

FORMULARI INSCRIPCIÓ MANUAL

SEPA DE DADES BANCÀRIES

FULL SOL·LICITUD DE LLICÈNCIA

ALTRES INFORMACIONS:

  • ​La compra de l’equipació la podeu fer directament a l’empresa a través de l’enllaç: http://www.scoretech.es/store/CBCOLL  Pregunteu a l’entrenador el vostre número de dorsal. L’equipació ​e​s lliurarà al jugador/a al mateix club en el termini indicat.
  • El C.B.COLL és una entitat homologada per l’Ajuntament de Barcelona, podreu demanar la ​​Beca per activitats esportives extraescolars a partir de setembre.  En el cas de les famílies que se’ls atorga la beca, hauran d’abonar les quotes mensuals des del principi de temporada, fins a igualar la resta de la quantitat que no cobreix la subvenció. Ja us informarem dels documents​ a presentar ​i ​les ​dates de presentació.
  • En el cas de demanar la baixa voluntària, s’haurà de pagar totes les quotes fins a final de temporada.
  • Els equips han de tenir un mínim de 12 jugadors/es. Amb menys jugadors/es​,​ el Club decidirà si inscriu l’equip. En cas negatiu, es retornarà la quota d’inscripció.

Per a qualsevol dubte, envieu un correu a: info@cbcoll.cat

o truqueu a 626123404 (fins cadet) o 687555101 (a partir de junior)